24 Σεπτεμβρίου 2015

Icecream PDF Converter : Μετατρέψτε τα έγγραφά σας από και πρός PDF

Δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να μετατρέψετε από και πρός PDF. Πιό συγκεκριμένα μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία DOC σε PDF, EPUB σε PDF, JPG σε PDF και άλλα, μπορείτε ακόμη να συγχωνεύσετε όλα τα αρχεία σε ένα αρχείο PDF με τη χρήση διαφόρων ρυθμίσεων του αρχείου εξόδου. Μπορείτε ακόμη να μετατρέψετε αρχεία PDF σε μορφή JPG, BMP, EPS και άλλες μορφές χωρίς κανένα περιορισμό . Τέλος  saw παρέχει τη δυνατότητα να μεταρέψετε μεγάλα αρχεια PDF σε μία ή περισσότερες εικόνες JPEG . To PDF Converter διαθέτει ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης PDF και υποστηρίζει την προστασία τους με κωδικό πρόσβασης.

Icecream PDF Converter 1.62

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Icecream PDF Converter : Μετατρέψτε τα έγγραφά σας από και πρός PDF
4/ 5 stars - "Icecream PDF Converter : Μετατρέψτε τα έγγραφά σας από και πρός PDF " Δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να μετατρέψετε από και πρός PDF. Πιό συγκεκριμένα μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία DOC σε PDF, EP...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>