10 Μαΐου 2016

FoxySpider: Εξάγετε οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό add-on για τον Firefox που σας επιτρέπει να εξαγάγετε οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα και να το ανοίξετε σε διαφορετική καρτέλα. Εμπεριέχει πλήθος επιλογών ώστε να επιλέξετε το αντικείμενο που θέλετε να δείτε συγκεκριμένα όπως για παράδειγμα  βίντεο, εικόνας, κειμένου, ήχου, κ.λπ. Επιπλέον, στην περίπτωση των εικόνων μπορείτε να αγνοήσετε τις μικρογραφίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε στο εικονίδιο της εφαρμογής  από τη γραμμή διευθύνσεων του φυλομετρητή σας  και να αρχίσετε να  το χρησιμοποιείτε.

Author's Website:

FoxySpider: Εξάγετε οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα
4/ 5 stars - "FoxySpider: Εξάγετε οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα" Πρόκειται για ένα καταπληκτικό add-on για τον Firefox που σας επιτρέπει να εξαγάγετε οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα κ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>