04 Δεκεμβρίου 2017

Dropjiffy : Aνεβάστε και μοιράσετε με ασφάλεια αρχεία μεγέθους μέχρι 500MB
To Dropjiffy αποτελεί μία θαυμάσια online εφαρμογή που σας παρέχει την πιο εύκολη λύση για να μεταφέρετε αρχεία γρήγορα και με ασφάλεια. Σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα αρχεία προσωρινά τους διακομιστές της εφαρμογής και να πάρετε ένα download link το οποίο θα είναι ενεργό για ένα μέγιστο χρονικό διάστημα  30 ημερών. Τα αρχεία που θα ανεβάσετε μπορούν να κατέβουν απεριόριστες φορές μεχρι τη λήξη του λινκ.  Αποτελεί μία μια πολύ καλή λύση για μπορέσετε να στείλετε μεγάλα αρχεία στους τους φίλους σας με ασφάλεια, ή για να μετακινήσετε αρχεία μεταξύ υπολογιστών. Τα αρχεία σας είναι ασφαλή και δεν μπορεί κανείς άλλος να τα δει. Όλα τα Uploads και Downloads είναι κρυπτογραφημένα με σύμφωνα με το πρότυπο SSL και κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία σας χωρίς ξέρει τον πλήρη σύνδεσμο λήψης. Επιπλέον οι μηχανές αναζήτησης δεν έχουν τη δυνατότητα σάρωσης στο ευρετήριο των αρχείων, ούτε παρέχετε καμία λειτουργία αναζήτησης από την ιστοσελίδα.


Πώς λειτουργεί!

Πηγαίνετε στην αρχική σελίδα και επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να ανεβάσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί " Click to select file", ή απλά μεταφέρετε σύροντας με το ποντίκι σας το αρχείο που θέλετε να ανεβάσετε "drag and drop" Μόλις επιλεγεί το αρχείο, κάντε κλικ στο κουμπί "Start Upload" και περιμένετε μέχρι το αρχείο να ανέβει. 

Ο χρόνος για το φόρτωμα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου και την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο.


Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή θα δείτε το σύνδεσμο λήψης, καθώς και ένα σύνδεσμο για να διαγράψετε το αρχείο. Αυτό το link θα ισχύει για τις επόμενες 30 ημέρες και το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε όσες φορές θέλετε μέχρι τη λήξη του. Αν θέλετε, μπορείτε για μεγαλύτερη ασφάλεια να προσθέσετε σε κάθε αρχείο που ανεβάζετε και κωδικό. Αυτό μπορεί να γίνει πατώντας στο κουμπί Options.

Author's Website:

Dropjiffy : Aνεβάστε και μοιράσετε με ασφάλεια αρχεία μεγέθους μέχρι 500MB
4/ 5 stars - "Dropjiffy : Aνεβάστε και μοιράσετε με ασφάλεια αρχεία μεγέθους μέχρι 500MB" To Dropjiffy αποτελεί μία θαυμάσια online εφαρμογή που σας παρέχει την πιο εύκολη λύση για να μεταφέρετε αρχεία γρήγορα και με ασφ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>