//Add More external stylesheets Apowersoft Free Online Screen Recorder: Online εφαρμογή καταγραφής βίντεο και εικόνας



Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Apowersoft Free Online Screen Recorder: Online εφαρμογή καταγραφής βίντεο και εικόνας

read

 Η επιλογή μίας online εφαρμογής βασισμένης στο web σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να σπαταλάτε το χρόνο σας κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας προγράμματα στον υπολογιστή σας, αντ 'αυτού,μπορείτε με αυτή την εφαρμογή να καταγράψετε ό,τι θέλετε κατευθείαν από την οθόνη του υπολογιστή σας. Τα βίντεο αποθηκεύονται ως αρχεία WMV από προεπιλογή και τέλος έχετε τη δυνατότητα να τα μοιραστείτε αλλά και να τα μετατρέψετε.

To Apowersoft Online Screen Recorder ανήκει στην κατηγορία αυτή και σας επιτρέπει να καταγράψετε βίντεο και ήχο σε Windows και Mac εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Είναι απλό στη χρήση και σας επιτρέπει να καταγράψετε το σύνολο ή μέρος της οθόνης σας, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας πλήρους οθόνης, προσαρμοσμένης οθόνης ή λειτουργίας Webcam Capture, που θα σας επιτρέπει να καταγράψετε ήχο και βίντεο απευθείας από προγράμματα όπως το Skype.

Μπορείτε να καταγράψετε την οθόνη του υπολογιστή σας με το πάτημα ενός κουμπιού, να κάνετε εγγραφή χωρίς περιορισμό σε χρόνο σε βίντεο και ήχο, να καταγράψετε ήχο από τον υπολογιστή, τόσο του συστήματος όσο και από μικρόφωνο του υπολογιστή σας και τέλος να μετατρέψτε τα βίντεο σας σε οποιαδήποτε μορφή. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία καταγραφής οθόνης, το Apowersoft on-line δεν έχει αποθηκευτικό όριο επιτρέποντάς σας να αποθηκεύσετε ολόκληρο τηλεοπτικά προγράμματα ή διαλέξεις για μεταγενέστερη χρήση με ευκολία.





Αν δεν έχετε φτιάξει ποτέ κάποιο βίντεο επίδειξης, θα εκτιμήσετε τις δυνατότητές του, επίσης μέσω της επιλογής Record Web Camera μπορείτε να καταγράψετε βίντεο από την κάμερα του υπολογιστή σας, επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας της κάμερας ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Ακόμη εκτός από την δυνατότητα καταγραφής βίντεο στο μενού της εφαρμογής περιλαμβάνεται και η δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής ως εργαλείο Capture εικόνας, επιλέξτε το πεδίο που θέλετε να καταγράψετε και αποθηκεύστε το σε PNG, JPG, BMP, tiff ή σε μορφή GIF.

Μία ακόμη σημαντική παροχή της υπηρεσίας είναι ότι μπορείτε να μετατρέψετε τα βίντεο σας σε ένα ευρύ φάσμα των μορφών με μόνο μερικά απλά κλικ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε και να κάνετε κλικάρετε στην επιλογή μετατροπή, από εκεί και μετά επιλέξτε το είδος του βίντεο και πατήστε στο κουμπί μετατροπή για να ξεκινήσει η διαδικασία της μετατροπής.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!