18 Οκτωβρίου 2014

Wings of Fury : Παιχνίδι δράσης με κάποιες μικρές πτυχές προσομοίωσηςΤο Wings of Fury είναι ένα παιχνίδι δράσης με κάποιες μικρές πτυχές προσομοίωσης, στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του πιλότου στο αμερικανικό αεροπλάνο Hellcat F6F σ στον Ειρηνικό κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.Η αρχική έκδοση του Apple II, κυκλοφόρησε το 1987 από Brøderbund. Είχε μεταφερθεί το 1990 σε Amstrad CPC, Commodore 64, Amiga και PC-DOS, και το 1999 σε Game Boy Color. Πρόκειται για μία Remake έκδοση με όμορα γραφικά και ήχο που θα ενθουσιάσει τους φίλους του είδους.
Το παιχνίδι υποστηρίζει και ελληνικά , επομένως μόλις μπείτε στο μενού επιλέξτε  Language αλλάξτε την γλώσσα στα ελληνικά, πατήστε εκμάθηση για να δείτε πώς ακριβώς παίζεται και  αφού ρυθμίστε την ανάλυση του βίντεο επιλέξτε νέο παιχνίδι για να ξεκινήσετ.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Wings of Fury: Return of the Legend 3.4

Wings of Fury : Παιχνίδι δράσης με κάποιες μικρές πτυχές προσομοίωσης
4/ 5 stars - " Wings of Fury : Παιχνίδι δράσης με κάποιες μικρές πτυχές προσομοίωσης" Το Wings of Fury είναι ένα παιχνίδι δράσης με κάποιες μικρές πτυχές προσομοίωσης, στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του πιλότο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>