11 Ιανουαρίου 2015

Scrabble3D : Επιτραπέζιο παιχνίδι
Tο Scrabble3D είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που θέτει ως στόχο να βρούν οι παίκτες τα γράμματα στον πίνακα όπως στα σταυρόλεξα. Μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι έως και τέσσερις παίκτες. Κάθε παίκτης παίρνει ένα περιορισμένο αριθμό γραμμάτων (συνήθως 7 ή 8) ανά κίνηση και προσπαθεί να συνθέσει μια λέξη που χρησιμοποιούν αυτά τα γράμματα. Η βαθμολόγηση εξαρτάται από τα γράμματα (σπάνια γράμματα κερδίζουν περισσότερους πόντους). Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους κερδίζει το παιχνίδι, όταν δεν υπάρχει γράμμα αριστερά ή δεν μπορεί να τοποθετηθεί  πιά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Scrabble3D : Επιτραπέζιο παιχνίδι
4/ 5 stars - "Scrabble3D : Επιτραπέζιο παιχνίδι" Tο Scrabble3D είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που θέτει ως στόχο να βρούν οι παίκτες τα γράμματα στον πίνακα όπως στα σταυρόλεξα. Μπορο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>