09 Φεβρουαρίου 2017

Icecream Recorder : ΄΄Αιχμαλωτίστε΄΄ οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης σας, ως screenshot ή ως αρχείο βίντεο
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δημοσιεύσει πολλές εφαρμογές αυτού του είδους, όμως αυτή ξεχωρίζει κυρίως για την απλότητα της. Αποτελεί ίσως μία από τις καλύτερες εφαρμογές Capture και σας επιτρέπει να ΄΄συλλάβετε΄΄ οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης σας, είτε ως ένα screenshot είτε ως αρχείο βίντεο. Απλά τρέξτε την εφαρμογή και πατήστε αντίστοιχα Screenshot αν θέλετε να κάνετε Capture μία περιοχή στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας και να τη σώσετε ως εικόνα ή πατήστε Capture Video αν θέλετε να την επιλέξετε και να τη σώσετε ως βίντεο. 

Icecream Screen Recorder 4.60

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Icecream Recorder : ΄΄Αιχμαλωτίστε΄΄ οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης σας, ως screenshot ή ως αρχείο βίντεο
4/ 5 stars - "Icecream Recorder : ΄΄Αιχμαλωτίστε΄΄ οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης σας, ως screenshot ή ως αρχείο βίντεο" Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δημοσιεύσει πολλές εφαρμογές αυτού του είδους, όμως αυτή ξεχωρίζει κυρίως για την απλότητα της. Αποτελεί ίσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>