03 Δεκεμβρίου 2016

Gimpshop : Επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας εφάμιλλο του Photoshop
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Adobe Photoshop είναι ίσως το καλύτερο επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας, όμως για εκείνους που δεν μπορούν να αντέξουν τα επτακόσια δολάρια και βάλε που έχει η αγορά του πλήρους πακέτου μπορεί απρόσκοπτα να χρησιμοποιήσει το Gimpshop.

Με το Gimpshop θα έχετε σχεδόν τις ίδιες επαγγελματικές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας όπως με αυτές του Adobe Photoshop χωρίς όμως να χρειαστεί να πληρώσετε ούτε ένα σέντ για την αγορά του. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε Layers, κανάλια, μάσκες, φίλτρα, να χειριστείτε φωτογραφίες να δημιουργήσετε πολύπλοκα animations, να διορθώσετε εύκολα τις ατέλειες σε μία εικόνα με την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων στοιχείων στις φωτογραφίες σας, για παράδειγμα την εξάλειψη του φαινομένου των κόκκινων ματιών στις φωτογραφίες, να αλλάξετε το χρώμα στις φωτογραφίες σας, να βελτιστοποιήσετε γρήγορα ασπρόμαυρες φωτογραφίες και να τις μετατρέψετε σε έγχρωμες εικόνες σε όλο το φάσμα των χρωμάτων.

Τέλος υποστηρίζει την εισαγωγή και εξαγωγή εικόνων σας σε ένα ευρύ φάσμα των πιό διαδεδομένων μορφών αρχείων όπως JPEG, GIF, PNG, TIFF PSD, ή XCF. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

Gimpshop : Επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας εφάμιλλο του Photoshop
4/ 5 stars - " Gimpshop : Επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας εφάμιλλο του Photoshop" Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Adobe Photoshop είναι ίσως το καλύτερο επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας, όμως για εκεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>