28 Ιουνίου 2016

B1 Archiver : Δωρεάν διαχειριστής συμπιεσμένων αρχείων για κινητά και Pc
Το B1 Archiver είναι είναι 100% δωρεάν διαχειριστής συμπιεσμένων αρχείων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς χρειάζεται να εγγραφείτε ή να πληρώσετε τίποτα. Είναι διαθέσιμο για όλα τα λειτουργικά συστήματα και κινητά τηλέφωνα, Windows, Linux, Mac και Android. Υποστηρίζει τις πιο διαδομένες μορφές συμπίεσης αρχείων όπως τα b1, zip, jar, xpi, rar, 7z, arj, bz2, cab, deb, gzip, tgz, iso, lzh, lha, lzma, rpm, tar, xar, z, dmg και άλλα. Σας δίνει τη δυνατότητα να συμπιέσετε μεγάλα αρχεία και να τα ΄΄σπάσετε΄΄ σε κομμάτια και παράλληλα να τα προστατεύσετε με κωδικό ασφαλείας σε συνδυασμό με ένα ισχυρό 256 bit AES αλγόριθμο κρυπτογράφησης.

 B1 Archiver :  1.7.122.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android, Mac OS X

B1 Archiver : Δωρεάν διαχειριστής συμπιεσμένων αρχείων για κινητά και Pc
4/ 5 stars - "B1 Archiver : Δωρεάν διαχειριστής συμπιεσμένων αρχείων για κινητά και Pc" Το B1 Archiver είναι είναι 100% δωρεάν διαχειριστής συμπιεσμένων αρχείων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε υπολογισ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>