Wise Memory Optimizer : Δωρεάν λογισμικό βελτιστοποίησης μνήμης



Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Wise Memory Optimizer : Δωρεάν λογισμικό βελτιστοποίησης μνήμης

read

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ο υπολογιστής σας μπορεί να είναι αργός είναι η έλλειψη μνήμης RAM. Η μνήμη RAM είναι απαραίτητη για την εκτέλεση εφαρμογών και διαδικασιών στον υπολογιστή σας. Όταν η μνήμη RAM εξαντλείται, ο υπολογιστής σας μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί αργά και να κολλάει.

Το Wise Memory Optimizer λειτουργεί επιταχύνοντας τον υπολογιστή σας με τον απελευθερωμένο χώρο μνήμης RAM. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το πρόγραμμα ελέγχει την κατάσταση της μνήμης RAM και απελευθερώνει αυτόματα μνήμη όταν είναι απαραίτητο. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή σας, καθώς επιτρέπει στο σύστημα σας να λειτουργεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Επιπλέον, παρέχει μια ευέλικτη λύση, καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα ώστε να απελευθερώνει μνήμη αυτόματα σε τακτικά χρονικά διαστήματα ή όταν η μνήμη πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Αυτό σας εξασφαλίζει ότι ο υπολογιστής σας θα λειτουργεί πάντα στο μέγιστο επίπεδο απόδοσης.

Με ένα κλικ στο κουμπί "Βελτιστοποίηση τώρα", το πρόγραμμα μπορεί να ελευθερώσει μνήμη σε μερικά δευτερόλεπτα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης βελτιστοποίησης όταν η διαθέσιμη μνήμη του υπολογιστή πέσει κάτω από μια τιμή που μπορείτε να καθορίσετε και να κάνετε το Wise Memory Optimizer να λειτουργεί ακόμα και όταν η CPU είναι αδρανής, καθώς και να προσαρμόσετε την ποσότητα μνήμης που θέλετε να ελευθερώσετε. Στη συνέχεια, θα βελτιστοποιήσει τη μνήμη του υπολογιστή αυτόματα στο παρασκήνιο.

Η εφαρμογή απαιτεί αρκετά χαμηλούς πόρους σε CPU και μνήμη συστήματος, έχει καλό χρόνο απόκρισης και ολοκληρώνει γρήγορα την εργασία βελτιστοποίησης.

Πρόκειται για ένα δωρεάν λογισμικό που έχει αναπτυχθεί και έχει δοκιμαστεί πλήρως και λειτουργεί εξαιρετικά σε Windows 11, Windows 10 και σε άλλα λειτουργικά συστήματα Windows (τόσο 64 όσο και 32-bit), από Windows XP και νεότερες εκδόσεις. 

Συνοψίζοντας, πρόκειται για  ένα εξαιρετικό, δωρεάν εργαλείο για τη βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή σας. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Wise Memory Optimizer

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!