24 Μαΐου 2016

Update Freezer : Απενεργοποιήστε τις αυτόματες ενημερώσεις
Το Update Freezer είναι ένα δωρεάν, απλό εργαλείο που σας βοηθά να απενεργοποιήσετε προσωρινά τα διαφορετικά είδη των αυτόματων ενημερώσεων λογισμικού για τα Windows. Εμείς σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας να έχετε ενεργοποιημενη τη δυνατότητα αυτόματων ενημερώσεων στον υπολογιστή σας, παρ΄όλα κάποιοι για τους δικούς τους λόγους όπως για παράδειγμα σε αργές συνδέσεις ή συνδέσεις στις οποίες πιθανώς υπάρχει χρέωση ή γιατί θέλετε να επιλέξετε εσείς τον χρόνο που θα τις εγκαταστήσετε αυτή η εφαρμογή είναι ότι πρέπει για εσάς. 

Update Freezer 1.10

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Update Freezer : Απενεργοποιήστε τις αυτόματες ενημερώσεις
4/ 5 stars - "Update Freezer : Απενεργοποιήστε τις αυτόματες ενημερώσεις" Το Update Freezer είναι ένα δωρεάν, απλό εργαλείο που σας βοηθά να απενεργοποιήσετε προσωρινά τα διαφορετικά είδη των αυτόματων ενημ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>