23 Ιανουαρίου 2015

Squiggle: Ανταλλάξτε μηνύματα και αρχεία στο τοπικό σας δίκτυο
Οpen source δωρεάν πρόγραμμα server less LAN messenger για επικοινωνείτε στο τοπικό σας δίκτυο Απαιτεί. NET Framework 4.0 και θα τρέξει σε όλα τα windows. Απλά κατεβάστε και εκτελέστε το και είστε έτοιμοι να μιλήσετε σε όλους στο τοπικό σας δίκτυο.

 Βασικά Χαρακτηριστικά: 
Δεν απαιτείται εγκατάσταση. Απλά κατεβάστε το, αποσυμπιέστε το και τρέξτε το. Υποστηρίζει, ομαδική συζήτηση, Broadcast chat και Ιδιωτική συνομιλία, γεφύρωση της σύνδεση δύο LANs σε υποδίκτυα ή WAN. Fast, έλεγχο Ορθογραφίας, Buzz, Emoticons, Audio Alerts, ομάδες επαφών,  μήνυμα οθόνης, Chat εντολές.

Squiggle: 3.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

<

Squiggle: Ανταλλάξτε μηνύματα και αρχεία στο τοπικό σας δίκτυο
4/ 5 stars - "Squiggle: Ανταλλάξτε μηνύματα και αρχεία στο τοπικό σας δίκτυο" Οpen source δωρεάν πρόγραμμα server less LAN messenger για επικοινωνείτε στο τοπικό σας δίκτυο Απαιτεί. NET Framework 4.0 και θα τρέξει ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>