29 Απριλίου 2015

Moborobo : Διαχειριστής Smartphone για Android και iPhone
To Moborobo είναι ένας ιδιαίτερος διαχειριστής Smartphone λογισμικού που υποστηρίζει τη μεταφορά επαφών, για Android και iOS συσκευές, κάνοντας την εναλλαγή, αναβάθμιση για ένα νέο τηλέφωνο πολύ πιο εύκολη.. Έρχεται με ένα ενσωματωμένο κέντρο λήψης πόρων που σας επιτρέπει να βρείτε εφαρμογές παιχνίδια, ταπετσαρίες και ringtone και σας δίνει τη δυνατότητα να τα κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας μέσω του δικτύου υπολογιστή σας. 

Μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας μέσω Wi-Fi ή USB. Το αρχικό μενού της εφαρμογής εμφανίζει μια περίληψη της τρέχουσας κατάστασης της συσκευής σας, το όνομα της συσκευής, την έκδοση firmware, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τον ελεύθερο χώρο αποθήκευσης, και μια βασική περίληψη στις επαφές, μηνύματα, εφαρμογές, μουσική, βίντεο και άλλα. 

Κάνοντας κλικ στο κουμπί Music, μπορείτε να δείτε όλα τα κομμάτια στο τηλέφωνό σας, να προσθέσετε άλλα, να διαγράψετε κάποια που δεν θέλετε, και να εξάγουν συγκεκριμένα τραγούδια στο τρέχον σύστημα. Είναι εξίσου εύκολο να διαχειριστείτε τις εικόνες σας, ή τα βίντεο σας. Ακόμη μπορείτε επεξεργαστείτε τις επαφές σας, να προσθέσετε νέες, δείτε τα μηνύματα κειμένου σας, ακόμα και να απαντήσετε σε αυτά από τον υπολογιστή σας. 


Author's Website:

Moborobo : Διαχειριστής Smartphone για Android και iPhone
4/ 5 stars - "Moborobo : Διαχειριστής Smartphone για Android και iPhone" To Moborobo είναι ένας ιδιαίτερος διαχειριστής Smartphone λογισμικού που υποστηρίζει τη μεταφορά επαφών, για Android και iOS συσκευ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>