Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

MediaCoder : Όλα σε ένα δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής ήχου και βίντεοΤο MediaCoder είναι ένα δωρεάν transcoder μέσο ενημέρωσης, το οποίο ενσωματώνει όμορφα τα πιο δημοφιλή audio-video codecs και εργαλεία όλα-σε-ένα. Με ένα ευέλικτο μενού με νέα αρχιτεκτονική, και νέα εργαλεία και κωδικοποιητές που προστίθενται συνεχώς καθώς επίσης και υποστήριξη για τις νέες συσκευές και αυτή τη στιγμή, έχει ήδη εκατομμύρια χρήστες από 170 + χώρες σε όλο τον πλανήτη.

 Υποστηρίζει όλα σχεδόν τα φορμά και μπορεί γρήγορα να μετατρέψει κάθε αρχείο ήχου ή βίντεο σε ένα αρχείο τύπου της επιλογής σας. Οι υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων περιλαμβάνουν τα : H.264, XviD, DivX, MPEG-1/2/4, Flash, Theora, Dirac, H.263, RealVideo, WMV και MJPEG, ενώ το πρόγραμμα μπορεί να χειριστεί και τύπους αρχείων όπως: AVI, MPEG PS, MPEG TS, Matroska, MP4, PMP, RealMedia, ενώ τα ASF MTS/AVCHD, QuickTime και OGM υποστηρίζονται μόνο για είσοδο.

Παράλληλα μπορεί να διαχειρισθεί όλα τα βασικά audio φορμά όπως είναι τα: MP3, Ogg Vorbis, LC-AAC, HE-AAC 1/2, AC-3, MPEG Audio L2, MusePack, Speex, AMR, WMA, ADPCM, mp3Pro (μόνο είσοδος), FLAC, WavPack, Monkey's Audio, OptimFrog, ALAC, TTA και PCM.

 MediaCoder :  0.8.52

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
MediaCoder : Όλα σε ένα δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής ήχου και βίντεο
4/ 5 stars - " MediaCoder : Όλα σε ένα δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής ήχου και βίντεο " Το MediaCoder είναι ένα δωρεάν transcoder μέσο ενημέρωσης, το οποίο ενσωματώνει όμορφα τα πιο δημοφιλή audio-video codecs και εργαλε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>