07 Νοεμβρίου 2015

Malwarebytes Anti-Exploit : Προστατευτείτε από επιθέσεις του τύπου zero-day
Τα προγράμματα λογισμικού περιέχουν εκατομμύρια γραμμές κώδικα. Κακόβουλοι χάκερς σε περίπτωση που βρούν κάποιο κενό ασφαλείας εκμεταλλεύονται τα ελαττώματα αυτά, (ευπάθειες), στον κώδικα των προγραμμάτων για να υποκλέψουν πληροφορίες και να διανέμουν κακόβουλο λογισμικό. Το Malwarebytes Anti-Exploit περιλαμβάνει τρία στρώματα ασφαλείας που προστατεύουν browsers και εφαρμογές, από τον κίνδυνο στον ευπαθή κώδικα. Η εφαρμογή δεν είναι antivirus, αλλά μια μικρή, εξειδικευμένη ασπίδα προστασίας που έχει σχεδιαστεί για να σας προστατεύσει από τις πιο επικίνδυνες μορφές των επιθέσεων malware που ονομάζουμε zero-day. Ως zero-day χαρακτηρίζουμε μία επίθεση ή απειλή που εκμεταλλεύεται μια προηγουμένως άγνωστη ευπάθεια σε κάποια εφαρμογή στον υπολογιστή μας την οποία οι προγραμματιστές δεν είχαν ανακαλύψει ή την είχαν ανακαλύψει και δεν είχαν προλάβει χρονικά να τη διορθώσουν με κάποιο patch.Η εφαρμογή θωρακίζει το πρόγραμμα περιήγησης και τις εφαρμογές σας για εκείνη την κρίσιμη περίοδο μεταξύ δηλαδή του χρονικού σημείου που ανακαλύθηκε η ευπάθεια έως ότου διορθωθεί από κάποια ενημερωμένη έκδοση. Προστατεύει τους Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera και browsers και του extra λογισμικού των προγράμματος περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Java, Adobe Reader, Flash, και Shockwave.

Malwarebytes Anti-Exploit 1.08

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows Malwarebytes Anti-Exploit : Προστατευτείτε από επιθέσεις του τύπου zero-day
4/ 5 stars - "Malwarebytes Anti-Exploit : Προστατευτείτε από επιθέσεις του τύπου zero-day" Τα προγράμματα λογισμικού περιέχουν εκατομμύρια γραμμές κώδικα. Κακόβουλοι χάκερς σε περίπτωση που βρούν κάποιο κενό ασφαλείας εκμετα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>