05 Σεπτεμβρίου 2014

KNOPPIX : Bootable DVD με μία μεγάλη συλλογή λογισμικού και αυτόματη ανίχνευση υλικού




Το KNOPPIX είναι ένα bootable CD/DVD με μια συλλογή από GNU / Linux λογισμικό, με αυτόματη ανίχνευση του υλικού, καθώς και υποστήριξη για πολλές κάρτες γραφικών, κάρτες ήχου, SCSI και USB συσκευές και άλλα περιφερειακά. Το KNOPPIX μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν Linux demo, σαν εκπαιδευτικό CD, σαν CD διάσωσης συστήματος, ή να μετασκευαστεί και χρησιμοποιηθεί σαν πλατφόρμα για εμπορικές επιδείξεις προϊόντων λογισμικού. Δεν είναι απαραίτητο αν και σας παρέχει αυτή τη δυνατότητα να το εγκαταστήσετε στον σκληρό σας δίσκο.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux

KNOPPIX 7.4.0





KNOPPIX : Bootable DVD με μία μεγάλη συλλογή λογισμικού και αυτόματη ανίχνευση υλικού
4/ 5 stars - "KNOPPIX : Bootable DVD με μία μεγάλη συλλογή λογισμικού και αυτόματη ανίχνευση υλικού" Το KNOPPIX είναι ένα bootable CD/DVD με μια συλλογή από GNU / Linux λογισμικό, με αυτόματη ανίχνευση του υλικού, καθώς και υποστήριξη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>