12 Νοεμβρίου 2017

File & Image Uploader : Ανεβάστε τα αρχεία σας σε πολλούς file servers ταυτόχρονα
Ενα πολύ καλό προγραμματάκι για όσους κάνουν upload και ιδιαίτερα για όσους κάνουν upload σε πολλούς file και image servers αλλά και όχι μόνο, αφού δεν χρειάζεται να κάνετε login από την ιστοσελίδα του εκάστοτε fileserver. Με πολύ απλό μενού αλλά με πάμπολλες δυνατότητες σε αυτήν την έκδοση, έρχεται να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε σε αυτό τον τομέα, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα δωρεάν προγράμματα του είδους. Δεν απαιτείται εγκατάσταση.

File & Image Uploader 7.6.3

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

File & Image Uploader : Ανεβάστε τα αρχεία σας σε πολλούς file servers ταυτόχρονα
4/ 5 stars - " File & Image Uploader : Ανεβάστε τα αρχεία σας σε πολλούς file servers ταυτόχρονα" Ενα πολύ καλό προγραμματάκι για όσους κάνουν upload και ιδιαίτερα για όσους κάνουν upload σε πολλούς file και image servers αλλά και...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>