01 Αυγούστου 2015

Despicable Me Minion Rush : Καρτουνίστικο παιχνίδι περιπέτειας
Καλώς ήλθατε στο εκπληκτικό, ολοκαίνουργιο καρτουνίστικο παιχνίδι περιπέτειας Despicable Me Minion Rush. Απολάυστε το παιχνίδι πραγματοποιώντας νέους τύπους αποστολών,συμμετοχή σε διάφορες λειτουργίες και μπόνους παιχνιδιού. Η αποστολή σας είναι απλή. Συλλέξτε τις μπανάνες που θα βρείτε στο διάβα σας μαζέψτε τα μπόνους που θα βρείτε αποφύγετε, πηδήξτε ή συρθείτε κάτω από τα εμπόδια ανάλογα με την αποστολή που θα σας ανατεθεί σε κάθε πίστα. Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα συναρπαστικό-διασκεδαστικό παιχνίδι που σας υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να πλήξετε ποτέ μαζί του. Είναι διαθέσιμο για windows 8, windows 8.1, iPhone, iPad, και για κινητά και tablets με λογισμικό Android. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 8,, iPhone, iPad, Android,

Despicable Me Minion Rush : Καρτουνίστικο παιχνίδι περιπέτειας
4/ 5 stars - " Despicable Me Minion Rush : Καρτουνίστικο παιχνίδι περιπέτειας " Καλώς ήλθατε στο εκπληκτικό, ολοκαίνουργιο καρτουνίστικο παιχνίδι περιπέτειας Despicable Me Minion Rush. Απολάυστε το παιχνίδι πραγμ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>