19 Σεπτεμβρίου 2014

Εύρηκα : Παιχνίδι γνώσεων στα Ελληνικά
Το Εύρηκα είναι ένα κουίζ στο οποίο οι ερωτήσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες. Ο τρόπος παιχνιδιού μοιάζει με το παιχνίδι Jeopardy! και τον Εκατομμυριούχο. Περιέχει πάνω από 3000 ερωτήσεις χωρισμένες σε 15 κατηγορίες : - Ιστορία - Γεωγραφία - Επιστήμες - Διάστημα - Φαγητό - Ποτό - Τέχνες - Διασκέδαση - Μουσική - Θρησκεία - Τεχνολογία - Ζώα - Πολιτική - Αθλητισμός - Γλώσσα - Μυθολογία. 

Σκοπός του παιχνιδιού είναι η συγκέντρωση πόντων απαντώντας σε ερωτήσεις από 6 κατηγορίες. Μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας τις κατηγορίες στις οποίες θα παίξετε, ή να επιλέξετε την επιλογή γρήγορο παιχνίδι και η εφαρμογή να επιλέξει 6 τυχαίες κατηγορίες. Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν 5 ερωτήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας. 

Έτσι αν απαντήσετε σωστά στην πρώτη ερώτηση μιας κατηγορίας θα κερδίσετε 100 πόντους, στη δεύτερη 200 κτλ. Αν απαντήσετε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις μιας κατηγορίας κερδίζετε μπόνους 100 πόντους. Για την απάντηση μιας ερώτησης έχετε χρόνο 20 δευτερολέπτων. Όσο πιο γρήγορα απαντήσετε, τόσο πιο πολλούς πόντους θα κερδίσετε. Αν δυσκολεύεστε έχετε και τρεις βοήθειες. Τη βοήθεια του 50-50, της αλλαγής ερώτησης και τέλος τη βοήθεια του Αρχιμήδη!


Εύρηκα : Παιχνίδι γνώσεων στα Ελληνικά
4/ 5 stars - "Εύρηκα : Παιχνίδι γνώσεων στα Ελληνικά" Το Εύρηκα είναι ένα κουίζ στο οποίο οι ερωτήσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες. Ο τρόπος παιχνιδιού μοιάζει με το παιχνίδι Jeopardy! κ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>