01 Μαρτίου 2015

apksend : Κατεβάστε APK αρχεία χωρίς το ID της συσκευής ή τον κωδικό πρόσβασης σας στο Gmail
To apksend είναι μία νέα online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορείτε να κατεβάσετε εφαρρμογές και παιχνίδια Android στον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται το ID της συσκευής ή τον κωδικό πρόσβασης στο Gmail.

 Ο τρόπος αυτός θα διευκολύνει πολύ όσους χρησιμοποιούν στον υπολογιστή τους το BlueStacks ή την εφαρμογή Andy δύο από τους κατ΄εξοχή καλύτερους και πιό δημοφιλείς εξωμοιωτές Android για τα windows. 

Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός, aφού επισκεφθείτε την ιστοστελίδα γράψτε στο πεδίο αναζήτησης την εφαρμογή ή το παιχνίδι που ψάχνετε και κατεβάστε απευθείας στον υπολογιστή σας

Author's Website:

apksend : Κατεβάστε APK αρχεία χωρίς το ID της συσκευής ή τον κωδικό πρόσβασης σας στο Gmail
4/ 5 stars - "apksend : Κατεβάστε APK αρχεία χωρίς το ID της συσκευής ή τον κωδικό πρόσβασης σας στο Gmail" To apksend είναι μία νέα online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορείτε να κατεβάσετε εφαρρμογές και παιχνίδια Android στον υπολογιστή σας χ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>