06 Μαρτίου 2015

TweakNow HD-Analyzer : Εξακριβώστε ποιά και πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα αρχεία σας στο σκληρό σας δίσκο
Στίς ημέρες μας η τεχνολογία βαδιζει με πολύ γρήγορα βήματα και φυσικά δεν είναι δυνατόν να μην επηρεάσει θετικά και την νέα τεχνολογία στους σκηρούς δίσκους, αυτό σημαίνει ότι κυκλοφορούν συνεχώς νέοι σκληροί δίσκοι με όλο και μεγαλύτερες χωρητικότητες με επιπλέον χαρακτηριστικά και μεγάλες ταχύτητες, παρ΄όλα αυτά στις περισσότερες των περιπτώσεων γεμίζουν πολύ γρήγορα ιδιαίτερα αν μεταφέρουμε σε αυτούς βίντεο αρχεία και υψηλής ανάλυση φωτογραφίες. Πώς όμως θα δούμε με τι αρχεία έχουμε φορτώσει το σκληρό μας δίσκο; τι χωρητικότητα πιάνουν στο δίσκο; Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί την λύση για το πρόβλημα που ΄΄βασανίζει΄΄ πολλούς από εμάς. 

TweakNow HD-Analyzer : 1.3.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

TweakNow HD-Analyzer : Εξακριβώστε ποιά και πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα αρχεία σας στο σκληρό σας δίσκο
4/ 5 stars - "TweakNow HD-Analyzer : Εξακριβώστε ποιά και πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα αρχεία σας στο σκληρό σας δίσκο" Στίς ημέρες μας η τεχνολογία βαδιζει με πολύ γρήγορα βήματα και φυσικά δεν είναι δυνατόν να μην επηρεάσει θετικά και την νέα τεχνολογία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>