11 Μαΐου 2016

Screenshot Uploader : Πάρτε Screenshots από τον υπολογιστή σας και ανεβάστε τα στο διαδίκτυο

- Το Screenshot Uploader είναι μια μικρή δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να πάρετε screenshots και να τα ανεβάσετε γρήγορα στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να ΄΄συλλάβετε΄΄ μέρος της οθόνης ή και ολόκληρη και να προσθέσετε γρήγορες σημειώσεις αλλά και να κάνετε κάποια επεξεργασία της εικόνας. Δεν υπάρχει όριο χώρου αποθήκευσης. Αν όμως κάνετε registration (Δωρεάν) οι εικόνες που ανεβάζετε δεν διαγράφονται, χωρίς registration διαγράφονται μετά από ένα μήνα. Εν κατακλείδι δεν υπάρχει ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος να ανεβάσετε Photos και μάλιστα χωρίς όριο, τουλάχιστον επι του παρόντος. 

- Πριν κατεβάσετε την εφαρμογή, δημιουργήστε ένα λογαριασμό στην υπηρεσία, κατεβάστε το πρόγραμμα και τρέξτε το ( δεν απαιτείται εγκατάσταση).Θα δείτε το εικονίδιο της εφαρμογής στη γραμμή εργασιών του υπολογιστή σας, κάντε δεξί κλικ επάνω του και επιλέξτε screen capture ή εναλλακτικά πατήστε τα πλήκτρα Alt+S, καθορίστε με το ποντίκι σας το πεδίο της εικόνας που θέλετε να κάντε capture, μόλις ολοκληρώσετε, θα δείτε στην οθόνη του υπολογιστή σας το τμήμα της εικόνας που έχετε επιλέξει, πατήστε τώρα upload για να ανεβάσετε την εικόνα σας στους servers της εφαρμογής, και αυτόματα θα σας εμφανίσει ένα μικρό αναδυόμενο μενού που περιέχει την διεύθυνση της φωτογραφίας ώστε να μπορέσετε να την μοιράσετε ή να την επικολλήστε εκεί που επιθυμείτε. Μάλιστα θυμάται πάντα το τελευταίο capture και για να το εμφανίσετε αρκεί να πατήσετε επάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής και να επιλέξτε latest screenshot. 

- Τέλος θα πρέπει να σημειώσω ότι καθε Screenshot αποθηκεύεται παράλληλα και στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας ή όπου αλλού επιθυμείτε αλλάζοντας απλά τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις. 

Screenshot Uploader : 0.26

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Screenshot Uploader : Πάρτε Screenshots από τον υπολογιστή σας και ανεβάστε τα στο διαδίκτυο
4/ 5 stars - "Screenshot Uploader : Πάρτε Screenshots από τον υπολογιστή σας και ανεβάστε τα στο διαδίκτυο" - Το Screenshot Uploader είναι μια μικρή δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να πάρετε screenshots και να τα ανεβάσετε γρήγορα στο Δι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>