15 Φεβρουαρίου 2015

PDF speedup : Επιταχύνετε το χρόνο φόρτωσης του Adobe Reader
Το PDF speedup είναι μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να επιταχύνει σημαντικά το χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσει το Adobe Reader. Λειτουργεί με τα Adobe Reader PDF 5, 6, 7, 8, 9,10 και σας επιτρέπει να επιταχύνετε σημαντικά το χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσει το Adobe Reader. Αν παρατηρήσετε όταν ξεκινά το Adobe Reader φορτώνει πολλά plug-ins που πιθανώς δεν χρειάζεστε, το πρόγραμμα απενεργοποιεί απλά τα plug-ins και αφήνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα ώστε το πρόγραμμα να εκκινεί πιο γρήγορα. Προσφέρει πολλές επιλογές και μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε χειροκίνητα τα plug-ins.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PDF speedup : Επιταχύνετε το χρόνο φόρτωσης του Adobe Reader
4/ 5 stars - "PDF speedup : Επιταχύνετε το χρόνο φόρτωσης του Adobe Reader" Το PDF speedup είναι μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να επιταχύνει σημαντικά το χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσει το Adobe Re...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>