29 Αυγούστου 2014

PC Wizard : Ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα για την ανίχνευση του υλικού ενός υπολογιστή
 Ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά για την ανίχνευση του υλικού του υπολογιστή μας, υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες και πρότυπα και ενημερώνεται περιοδικά (συνήθως μία φορά το μήνα) για να παράσχει πιο ακριβή αποτελέσματα. Το Pc Wizard είναι επίσης ένα εργαλείο σχεδιασμένο για την ανάλυση και τη συγκριτική αξιολόγηση του συστήματος του υπολογιστή σας. Μπορεί να αναλύσει και να αξιολογήσει συγκριτικά πολλά είδη, όπως την απόδοση της CPU, επιδόσεις της Cache τις επιδόσεις RAM, του σκληρού δίσκου κ.λ.π. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


PC-Wizard 2014

PC Wizard : Ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα για την ανίχνευση του υλικού ενός υπολογιστή
4/ 5 stars - "PC Wizard : Ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα για την ανίχνευση του υλικού ενός υπολογιστή"  Ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά για την ανίχνευση του υλικού του υπολογιστή μας, υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>