Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Kaizena : Προσθέσετε σχόλια φωνή και links στα έγγραφα σαςΤο Kaizena είναι μια δωρεάν ιστοσελίδα για να προσθέσετε σχόλια και ήχο στα έγγραφα σας και να τα μοιραστείτε με άλλους. Η ιστοσελίδα σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε υπερ-συνδέσεις, καθώς και σχόλια σε οποιοδήποτε σημείο του κειμένου. Η εφαρμογή εστιάζει κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης έτσι ώστε οι μαθητές, να μπορούν να έχουν μία πιο αποτελεσματική και διαδραστική συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς.

Παρ΄όλα αυτά ακόμη και εάν δεν είστε δάσκαλος μαθητής, σπουδαστής κ.λ.π μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία για οποιοδήποτε παρόμοιο σκοπό όπως για παράδειγμα το να ανταλλάξετε έγγραφα με τους συναδέλφους σας και να προσθέσετε στα σημεία που κρίνετε επεξηγήσεις ήχο υπερσυνδέσμους ή σχόλια.

H ιστοσελίδα διαθέτει υποστήριξη για τους λογαριασμούς Google. Εάν έχετε λογαριασμό Google, τότε μπορείτε να ανεβάσετε έγγραφα και φακέλους από το Google Drive. Μπορείτε επίσης να τα ταξινομήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τέλος σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις υπερσυνδέσεις των ιστοσελίδων. Ο τρόπος λειτουργίας της ιστοσελίδας δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες, παρ΄όλα αυτά αν έχετε οποιαδήποτε απορία πατήστε εδώ για να δείτε μία πλήρη παρουσίαση της εφαρμογής από τους δημιουργούς της ιστοσελίδας.

Author's Website:
Kaizena : Προσθέσετε σχόλια φωνή και links στα έγγραφα σας
4/ 5 stars - "Kaizena : Προσθέσετε σχόλια φωνή και links στα έγγραφα σας " Το Kaizena είναι μια δωρεάν ιστοσελίδα για να προσθέσετε σχόλια και ήχο στα έγγραφα σας και να τα μοιραστείτε με άλλους. Η ιστοσελίδα σ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>