07 Οκτωβρίου 2015

Kaizena : Προσθέσετε σχόλια φωνή και links στα έγγραφα σας
Το Kaizena είναι μια δωρεάν ιστοσελίδα για να προσθέσετε σχόλια και ήχο στα έγγραφα σας και να τα μοιραστείτε με άλλους. Η ιστοσελίδα σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε υπερ-συνδέσεις, καθώς και σχόλια σε οποιοδήποτε σημείο του κειμένου. Η εφαρμογή εστιάζει κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης έτσι ώστε οι μαθητές, να μπορούν να έχουν μία πιο αποτελεσματική και διαδραστική συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς.

Παρ΄όλα αυτά ακόμη και εάν δεν είστε δάσκαλος μαθητής, σπουδαστής κ.λ.π μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία για οποιοδήποτε παρόμοιο σκοπό όπως για παράδειγμα το να ανταλλάξετε έγγραφα με τους συναδέλφους σας και να προσθέσετε στα σημεία που κρίνετε επεξηγήσεις ήχο υπερσυνδέσμους ή σχόλια.

H ιστοσελίδα διαθέτει υποστήριξη για τους λογαριασμούς Google. Εάν έχετε λογαριασμό Google, τότε μπορείτε να ανεβάσετε έγγραφα και φακέλους από το Google Drive. Μπορείτε επίσης να τα ταξινομήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τέλος σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις υπερσυνδέσεις των ιστοσελίδων. Ο τρόπος λειτουργίας της ιστοσελίδας δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες, παρ΄όλα αυτά αν έχετε οποιαδήποτε απορία πατήστε εδώ για να δείτε μία πλήρη παρουσίαση της εφαρμογής από τους δημιουργούς της ιστοσελίδας.

Author's Website:

Kaizena : Προσθέσετε σχόλια φωνή και links στα έγγραφα σας
4/ 5 stars - "Kaizena : Προσθέσετε σχόλια φωνή και links στα έγγραφα σας " Το Kaizena είναι μια δωρεάν ιστοσελίδα για να προσθέσετε σχόλια και ήχο στα έγγραφα σας και να τα μοιραστείτε με άλλους. Η ιστοσελίδα σ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>