03 Μαρτίου 2015

HD Speed : Μετρήστε τις επιδόσεις σε HD CD/DVD-Roms, Flash Cards/Sticks, Floppys
Το HD Speed είναι μία μικρή δωρεάν εφαρμογή που θα μας δώσει τη δυνατότητα να μετρήσουμε τις επιδόσεις των αποθηκευτικών μας μέσων, σκληρών δίσκων CD/DVD-Roms, Flash Cards/Sticks, Floppys κ.λ.π. Η χρήση του είναι απλούστατη, αφού τρέξετε την εφαρμογή επιλέξτε από την ένδειξη Drive το μέσο που θέλετε να μετρήσετε, πατήστε στο Mode και επιλέξτε το είδος της μέτρησης, να διαπιστώσετε δηλαδή το πόσο γρήγορα διαβάζει και γράφει. Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα δύο ή και δύο μαζί, τέλος πατήστε Start και περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Κατά την διάρκεια της μέτρησης καλό θα είναι να μην κάνετε κάποια άλλη εργασία γιατί αυτό πιθανώς θα επηρεάσει το αποτέλεσμα. 

 HD Speed : 1.7.8.107

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

HD Speed : Μετρήστε τις επιδόσεις σε HD CD/DVD-Roms, Flash Cards/Sticks, Floppys
4/ 5 stars - " HD Speed : Μετρήστε τις επιδόσεις σε HD CD/DVD-Roms, Flash Cards/Sticks, Floppys" Το HD Speed είναι μία μικρή δωρεάν εφαρμογή που θα μας δώσει τη δυνατότητα να μετρήσουμε τις επιδόσεις των αποθηκευτικών μας μέσων, σκ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>