01 Αυγούστου 2017

Hamster PDF Reader : Το πιό γρήγορο πρόγραμμα προβολής αρχείων PDF, XPS, DjVu
Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα προβολής για PDF, XPS, DjVu αρχεία με εκπληκτική ευκολία στη χρήση. Απλό, αλλά ισχυρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ανοίξετε, να προβάλετε και να εκτυπώσετε έγγραφα PDF, XPS, DjVu. Διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία όπως ζούμ δυνατότητα εκτύπωσης, επιλογή του αριθμού σελίδας και κυρίως ένα έξυπνο τρόπο λειτουργίας πλήρους οθόνης σας επιτρέπει να δείτε γρήγορα και με ακρίβεια οποιοδήποτε έγγραφο. Διαθέτει πλήρη φορητότητα κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να το τρέξετε σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. Η διαφορά με άλλα παρόμοια προγράμματα βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι πολύ γρήγορο και απόλυτα χρηστικό σε τέτοιο βαθμό που είμαι σίγουρος ότι θα το χρησιμοποιησετε σαν το βασικό πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων PDF. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Hamster PDF Reader : Το πιό γρήγορο πρόγραμμα προβολής αρχείων PDF, XPS, DjVu
4/ 5 stars - "Hamster PDF Reader : Το πιό γρήγορο πρόγραμμα προβολής αρχείων PDF, XPS, DjVu" Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα προβολής για PDF, XPS, DjVu αρχεία με εκπληκτική ευκολία στη χρήση. Απλό, αλλά ισχυρό πρόγραμμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>