22 Αυγούστου 2014

Free Audio Extractor : Εξαγάγετε τον ήχο από αρχεία βίντεο και μετατρέψετε τον σε MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC
Το Free Audio Extractor είναι μία μικρή απλή εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να να εξαγάγετε και να μετατρέψετε ολόκληρο ή μέρη αρχείων βίντεο όπως FLV, MP4, AVI, WMV, ASF, MOV, MP3, WMA, M4A, AAC, WAV, MP2 και να τα αποθηκεύσετε σε MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC κ.λ.π.

Πιό συγκεκριμένα μπορεί να δεχθεί και να μετατρέψει τα παρακάτω είδη αρχείων: FLV σε Mp3, FLV σε Wma, FLV σε Ogg, FLV σε WAV, FLV σε Flac Mp4 σε AAC, MP4 σε Mp3, MP4 σε Wma, MP4 σε WAV, MP4 σε Ogg, MP4 σε Flac AVI to Mp3, AVI to Wma, AVI To Ogg, AVI To WAV, AVI To Flac WMV σε MP3, WMV σε Ogg, WMV σε WAV, WMV σε Flac MOV σε AAC, MOV σε Mp3, MOV σε Wma, MOV σε OGG, MOV σε WAV, MOV σε FLAC M4A σε AAC, M4A σε MP3, M4A σε Wma, M4A σε OGG, M4A σε WAV, M4A σε FLAC MP3 σε MP3, MP3 σε Wma, MP3 σε OGG, MP3 σε WAV, MP3 σε FLAC AAC σε MP3, AAC σε Wma, AAC σε WAV, AAC σε OGG, AAC σε Flac.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsFree Audio Extractor : Εξαγάγετε τον ήχο από αρχεία βίντεο και μετατρέψετε τον σε MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC
4/ 5 stars - "Free Audio Extractor : Εξαγάγετε τον ήχο από αρχεία βίντεο και μετατρέψετε τον σε MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC" Το Free Audio Extractor είναι μία μικρή απλή εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να να εξαγάγετε και να μετατρέψετε ολόκληρο ή ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>