22 Αυγούστου 2014

Driving Speed 2 : Υψηλής ποιότητας Racing Game με ρεαλιστικά γραφικά και ήχοΥψηλής ποιότητας Racing Game με ρεαλιστικά γραφικά και ήχο. Μπορείτε να παίξετε μέσω internet ή μέσω δικτύου έως και 8 άτομα.To παιχνίδι έχει ρεαλιστικά γραφικά, ρεαλιστική φυσική και υψηλή ποιότητα ήχου. Η έκδοση 2.0.11 περιλαμβάνει λειτουργία πρωτάθληματος με σειρά εκδηλώσεων, χρηματικό βραβείο ώστε να αγοράσετε νέα αυτοκίνητα, να τα αναβαθμίσετε, και να πληρώσετε για επισκευές. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Driving Speed 2.0.11

Driving Speed 2 : Υψηλής ποιότητας Racing Game με ρεαλιστικά γραφικά και ήχο
4/ 5 stars - "Driving Speed 2 : Υψηλής ποιότητας Racing Game με ρεαλιστικά γραφικά και ήχο" Υψηλής ποιότητας Racing Game με ρεαλιστικά γραφικά και ήχο. Μπορείτε να παίξετε μέσω internet ή μέσω δικτύου έως και 8 άτομα.To παιχνίδ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>