04 Αυγούστου 2014

CheatBook-DataBase : Δωρεάν βάση δεδομένων με περισσότερα από 20.000 Cheats για όλα τα παιχνίδιαΕάν είστε φανατικός gamer και θέλετε επιπλέον όπλα και ζωές για να επιβιώσετε μέχρι το επόμενο επίπεδο, μπορείτε να στηριχτείτε σε αυτό το πρόγραμμα. Πρόκειται στην ουσία για μία πολύ  μεγάλη  δωρεάν βάση δεδομένων cheat. Καλύπτοντας περισσότερα από 20.000 Cheats αυτή η βάση δεδομένων αντιπροσωπεύει όλα τα είδη και επικεντρώνεται στις πιό πρόσφατες εκδόσεις. Τα παιχνίδια είναι ταξινομημένα με αλφαβητική σειρά στο αριστερό παράθυρο. Όταν κάνετε κλικ σε ένα όνομα το παιχνίδι, το σχετικό Cheat εμφανίζεται σε ένα παράθυρο του editor, με εύχρηστα κουμπιά που σας επιτρέπουν να εκτυπώσετε την επιλογή ή να αποθηκεύσετε τις αλλαγές που έχετε κάνει. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


CheatBook DataBase 2014

CheatBook-DataBase : Δωρεάν βάση δεδομένων με περισσότερα από 20.000 Cheats για όλα τα παιχνίδια
4/ 5 stars - "CheatBook-DataBase : Δωρεάν βάση δεδομένων με περισσότερα από 20.000 Cheats για όλα τα παιχνίδια" Εάν είστε φανατικός gamer και θέλετε επιπλέον όπλα και ζωές για να επιβιώσετε μέχρι το επόμενο επίπεδο, μπορείτε να στηριχτείτε σε αυτό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>