23 Αυγούστου 2014

AverageCPUcycles : Δείτε πόσο της εκατό χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή σας ένα πρόγραμμα σε αδράνεια
Ιδανική εφαρμογή για τη μέτρηση της χρήσης της CPU για συγκεκριμένα προγράμματα, έτσι ώστε να μάθετε το συνολικό μέσο όρο της χρήση της CPU ενός προγράμματος για ολόκληρο το χρόνο λειτουργίας της, ή να αρχίσει τη μέτρηση σε μια χρονική στιγμή που σας ενδιαφέρει. Το τελευταίο είναι για παράδειγμα πολύ χρήσιμο ώστε να δείτε πόσο της εκατό χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή σας ένα πρόγραμμα όταν είναι σε αδράνεια. Το πρόγραμμα διατίθεται για τα Windows και υπάρχει και ξεχωριστή εφαρμογή για τα windows XP. Για την λειτουργία του προγράμματος είναι απαραίτητο να έχετε εγκαταστημένο στον υπολογιστή σας το NET Framework 2.0, στα Windows 7 και Vista βρίσκεται ενσωματωμένο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

AverageCPUcycles : Δείτε πόσο της εκατό χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή σας ένα πρόγραμμα σε αδράνεια
4/ 5 stars - "AverageCPUcycles : Δείτε πόσο της εκατό χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή σας ένα πρόγραμμα σε αδράνεια" Ιδανική εφαρμογή για τη μέτρηση της χρήσης της CPU για συγκεκριμένα προγράμματα, έτσι ώστε να μάθετε το συνολικό μέσο όρο της χρήση της...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>