Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Βασικοί λόγοι κατάργησης AdSense λογαρισμών από την Google
Το Google AdSense είναι μία ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή και χρησιμεύει σαν μια σημαντική πηγή εισοδήματος για εκατομμύρια Bloggers και ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που έρχονται αντιμέτωποι με  την απενεργοποίηση ή την πλήρη κατάργηση των  AdSense λογαριασμών τους από την Google χωρίς οι περισσότεροι να έχουν ιδέα για  ποιο λόγο η google τους απενεργοποίησε το λογαριασμό. Σε πολλές περιπτώσεις η απάντηση είναι γενικόλογη και δεν προσδιορίζει επακριβώς το λόγο για τον οποίο αφαιρέθηκε η δυνατότητα χρήσης του AdSense λογαριασμού.
Ανάλογα με τη σοβαρότητα της παραβίασης η ποινή μπορεί να είναι από απενεργοποίηση του AdSense λογαριασμού για τον τομέα που χρησιμοποιείτε έως και την πλήρη αναστολή και κατάργηση του για όλους του λογαριασμούς και domain που διαθέτει ο εκάστοτε webmaster. Ποιοι είναι όμως οι βασικοί λόγοι  που οδηγούν την εταιρεία σε μία τέτοια απόφαση;
Δεν θα αναλύσουμε τους όρους χρήσης της εφαρμογής που θα πρέπει ούτως ή άλλως να διαβάσετε αλλά θα δώσουμε κάποιες γενικές κατευθύνσεις κυρίως στους νέους bloggers ώστε να αποφύγουν τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις. Ας δούμε λοιπόν τους βασικούς λόγους για τους οποίους μπορεί να ανακληθεί ή να καταργηθεί ένας AdSenseλογαριασμός.

1. Δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση του κώδικα AdSense σε περιεχόμενο με πορνογραφικό και σεξουαλικό περιεχόμενο.

2. Παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, στην περίπτωση αυτή περιεχόμενο που παραβιάζει το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην κατάργηση του λογαριασμού σας.

3. Η Google απαγορεύει την παρουσίαση διαφημίσεων σε σελίδες που πωλούν ή προωθούν παράνομα φάρμακα. Επιπλέον, δεν μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σε περιεχόμενο που σχετίζεται αλκοόλ, μπύρα, καπνό ή σχετικά προϊόντων, όπως είναι τα τσιγάρα.

4. Δεν επιτρέπεται οι διαφημίσεις να τοποθετηθούν δίπλα σε περιεχόμενο που σχετίζεται με τυχερά παιχνίδια ή στοιχήματα.

5.Δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση των διαφημίσεων σε ιστοσελίδες που παρέχουν οδηγίες ή διανέμουν λογισμικό που ασχολείται με hacking.

6.Ένας ακόμη λόγος σοβαρός λόγος για την απενεργοποίηση του AdSense λογαριασμού σας είναι η τοποθέτηση διαφημίσεων δίπλα σε εφαρμογές που οδηγούν τον αναγνώστη σε κάποια άλλη άσχετη διαφημιστική ιστοσελίδα, ή ιστοσελίδες που προσφέρουν αποζημίωση για κάποια δράση παραδείγματος χάριν τα αναγκαστικά κλικ σε διαφημίσεις.

7.Ιστοσελίδες που προβάλουν βία ή βίντεο με αποκρουστικό περιεχόμενο βασανιστήρια και κάθε λογής τέτοιου είδους δραστηριότητες.

8. Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις  με περιεχόμενο μίσους η ρατσισμού.

9. Δεν επιτρέπονται διαφημίσεις σε ιστότοπους  που πωλούν, διευκολύνουν ή υποστηρίζουν πωλήσεις όπλων εκρηκτικών υλών και πυροτεχνημάτων.

Αυτές είναι κάποιες από τις βασικότερες αιτίες που οδηγούν στην κατάργηση ή απενεργοποίηση ενός λογαριασμούAdSense και που πρέπει να έχει υπόψη του ο κάθε Bloger ώστε να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις κατά τη χρήση του AdSense. 
Βασικοί λόγοι κατάργησης AdSense λογαρισμών από την Google
4/ 5 stars - " Βασικοί λόγοι κατάργησης AdSense λογαρισμών από την Google" Το Google AdSense είναι μία ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή και χρησιμεύει σαν μια σημαντική πηγή εισοδήματος για εκατομμύρια Blog...


1 σχόλιο:
Write σχόλια
–>