Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

WhoCrashed Home Edition: Βρείτε την αιτία που κρασάρει ο υπολογιστή σας
- Κάθε φορά που ένας υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση ξαφνικά χωρίς να εμφανίζει οποιαδήποτε ειδοποίηση ή τη γνωστή μπλε οθόνη του θανάτου, το πρώτο πράγμα που συχνά μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι κάποια αστοχία υλικού.

- Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται σε κακογραμμένους οδηγούς συσκευών και του kernel. (Στην πληροφορική, ο (kernel) είναι ένα πρόγραμμα που διαχειρίζεται τις αιτήσεις εισόδου / εξόδου από το λογισμικό και τις μεταφράζει σε εντολές επεξεργασίας δεδομένων προς την κεντρική μονάδα επεξεργασίας και τα άλλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα του υπολογιστή και αποτελεί θεμελιώδες μέρος του λειτουργικού συστήματος ενός σύγχρονου υπολογιστή)Σε περίπτωση λάθους του πυρήνα, οι περισσότεροι υπολογιστές που τρέχουν Windows δεν δείχνουν καμία μπλε οθόνη, εκτός αν έχουν ρυθμιστεί γι΄αυτό . Αντί αυτού κάνουν ξαφνικά επανεκκίνηση χωρίς καμία προειδοποίηση. Το WhoCrashed είναι ένα δωρεάν λογισμικό που θα μας βοηθήσει να ΄΄αποκρυπτογραφήσουμε΄΄ τέτοια προβλήματα, αφού μας δείχνει τους οδηγούς που ευθύνονται για τα τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν στον υπολογιστή μας.

- Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να εντοπίσει τους προβληματικούς οδηγούς που έχουν προκαλέσει αστοχία στο σύστημα του υπολογιστή σας κατά παρελθόν. Κάνει ανάλυση crashdump και παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται και παρουσιάζονται κατά τρόπο απόλυτα κατανοητό. Με τη χρήση αυτού του βοηθητικού προγράμματος δεν χρειάζεται επομένως να έχετε ιδιαίτερες δεξιότητες και γνώσεις για τον εντοπισμού σφαλμάτων στον υπολογιστή σας και θα σε θέση να μάθετε ποιοι είναι οδηγοί είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα στον υπολογιστή σας. 

WhoCrashed Home Edition: 5.52

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


WhoCrashed Home Edition: Βρείτε την αιτία που κρασάρει ο υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "WhoCrashed Home Edition: Βρείτε την αιτία που κρασάρει ο υπολογιστή σας" - Κάθε φορά που ένας υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση ξαφνικά χωρίς να εμφανίζει οποιαδήποτε ειδοποίηση ή τη γνωστή μπλε οθόνη του θανά...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>