06 Μαρτίου 2015

VSO Inspector : Ελέγξτε, αναλύστε και αναβαθμίστε τις CD-DVD, Blu-ray συσκευές σας
To VSO Inspector είναι ένα δωρεάν λογισμικό που διαβάζει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση του υλικού σας. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να ελέγξετε CD, DVD και Blu-ray συσκευές που συνδέονται με τον υπολογιστή σας, να ελέγξτε το firmware τους και αν χρειαστεί να τα αναβαθμίσετε. Επίσης, μπορείτε να σαρώσετε ένα γραμμένο CD, DVD ή Blu-ray δίσκο για να διαπιστώσετε τυχόν σφάλματα ανάγνωσης για να είστε σίγουροι ότι τα οπτικά μέσα που έχετε κάνει εγγραφή τα δεδομένα σας λειτουργούν σωστά .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

VSO Inspector : Ελέγξτε, αναλύστε και αναβαθμίστε τις CD-DVD, Blu-ray συσκευές σας
4/ 5 stars - "VSO Inspector : Ελέγξτε, αναλύστε και αναβαθμίστε τις CD-DVD, Blu-ray συσκευές σας" To VSO Inspector είναι ένα δωρεάν λογισμικό που διαβάζει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση του υλικού σας. Χρησιμοποιώντας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>