22 Οκτωβρίου 2016

Program Starter : Προσθέστε, τροποποιήστε ή διαγράψτε προγράμματα
Μικρό, απλό λογισμικό σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να προσθέσετε τις πιό πολύ χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας. Προσθέστε, τροποποιήστε ή διαγράψτε τα προγράμματα που θέλετε να προσθέσετε στην επιθυμητή κατηγορία. Μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τη λίστα των πιο συχνά χρησιμοποιούμενων εφαρμογών σας μετά την επανεγκατάσταση των Windows με την αποκατάσταση της σε ένα ενιαίο αρχείο ρυθμίσεων. Mπορείτε εύκολα να βρείτε ποιες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές λείπουν ακόμα, αφού τα εικονίδια των αρχείων που λείπουν θα εμφανίζονται με κόκκινο σταυρό. 

Program Starter 2.0.14

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Program Starter : Προσθέστε, τροποποιήστε ή διαγράψτε προγράμματα
4/ 5 stars - "Program Starter : Προσθέστε, τροποποιήστε ή διαγράψτε προγράμματα " Μικρό, απλό λογισμικό σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να προσθέσετε τις πιό πολύ χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας. Προσθέστε, τροποπ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>