01 Ιουλίου 2016

HeliosPaint : Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, icon editor και πρόγραμμα ζωγραφικής
Το HeliosPaint είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα ζωγραφικής για την επεξεργασία εικόνων , και φωτογραφιών. Διαθέτει ξεχωριστές εκδόσεις για τα Microsoft Windows, Apple Mac OS X και Linux . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή προκειμένου να δημιουργήσετε σύνθετες καλλιτεχνικές φωτογραφίες, εφαρμόζοντας συγκεκριμένα στοιχεία από μία φωτογραφία χρησιμοποιώντας το πινέλο, το λάσο επιλογής ή τα σχήματα να αλλάξετε τη διαφάνεια τη φωτεινότητα, την αντίθεση και την ισορροπία των χρωμάτων στις φωτογραφίες σας και να προσθέσετε τα φίλτρα της αρεσκείας σας. 

HeliosPaint  :  1.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

HeliosPaint : Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, icon editor και πρόγραμμα ζωγραφικής
4/ 5 stars - "HeliosPaint : Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, icon editor και πρόγραμμα ζωγραφικής" Το HeliosPaint είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα ζωγραφικής για την επεξεργασία εικόνων , και φωτογρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>