04 Ιουλίου 2014

Dual View Portable : Φορητή εφαρμογή για βιντεοκλήσεις και Chat σε τοπικά δίκτυα, Internet, Wi-Fi
Το Dual View Portable είναι ένα απλό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε βιντεοκλήσεις μέσα σε των μικρά, μεσαία αλλά και μεγάλα τοπικά δίκτυα, ακόμη και Wi-Fi LAN. Αποτελεί την ιδανική εφαρμογή για διαδικτυακή συνομιλία και βιντεοκλήσεις σε επιχειρήσεις, οικιακά δίκτυα, πανεπιστημιουπόλεις ή όπου αυτό είναι αναγκαίο. Το έξυπνο άνετο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι εμπλουτισμένο με προηγμένες επιλογές και χρηστικότητα που σας επιτρέπει να μιλήσετε σε οποιοδήποτε δίκτυο. Το σπουδαιότερο απ΄όλα είναι ότι δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ιδιαίτερες γνώσεις για να το χρησιμοποιήσει, δεν απαιτεί κανένα διακομιστή ή διαμόρφωση του υλικού. Απλά αποσυμπιέστε και τρέξτε την εφαρμογή σε όλους τους διαθέσιμους υπολογιστές που συνδέονται στο δίκτυο από οποιαδήποτε φορητή συσκευή μνήμης. Δεν απαιτείται εγκατάσταση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Dual View Portable : Φορητή εφαρμογή για βιντεοκλήσεις και Chat σε τοπικά δίκτυα, Internet, Wi-Fi
4/ 5 stars - "Dual View Portable : Φορητή εφαρμογή για βιντεοκλήσεις και Chat σε τοπικά δίκτυα, Internet, Wi-Fi" Το Dual View Portable είναι ένα απλό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε βιντεοκλήσεις μέσα σε των μι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>