Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

62 δωρεάν ποιοτικά πρότυπα WordPress


Το WordPress είναι να σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου, μ’ άλλα λόγια, ένα μέσο για να φτιάξετε έναν ιστότοπο (site) ή ιστολόγιο (blog) απλά και να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο όπως άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, προϊόντα και υπηρεσίες.
Διατίθεται δωρεάν, είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα, γραμμένο σε PHP και MySQL και χρησιμοποιείται σε περισσότερα από το 14% των 1.000.000 μεγαλύτερων ιστότοπων παγκοσμίως. Αν και τα προεπιλεγμένα πρότυπα  της WordPress  που χρησιμοποιούνται στην δωρεάν τους έκφανση είναι αρκετά ελκυστικά, σίγουρα δεν μπορούν να ικανοποιήσουν ούτε και έχουν τις δυνατότητες ενός προτύπου σχεδιασμένου ειδικά για επαγγελματική χρήση.
Παρ΄όλα αυτά υπάρχουν εκατοντάδες ανεξάρτητες ιστοσελίδες που δημιουργούν πρότυπα κατάλληλα για κάθε χρήση, μία από αυτές είναι και η themes4all.com όπου μπορείτε να βρείτε αξιόλογα πρότυπα. Η ιστοσελίδα μεταξύ των άλλων σας προσφέρει δωρεάν 62 ποιοτικά πρότυπα WordPress για κάθε χρήση.
Αν έχετε επιλέξει λοιπον ως πλατφόρμα για το προσωπικό σας blog ή για την επαγγελματική σας ιστοσελίδα την  WordPress  αξίξει  να τα δοκιμάσετε, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να κάνετε μία απλή εγγραφή στην ιστοσελίδα και να κατεβάσετε οποιοδήποτε πρότυπο σας αρέσει.
62 δωρεάν ποιοτικά πρότυπα WordPress
4/ 5 stars - "62 δωρεάν ποιοτικά πρότυπα WordPress" Το WordPress είναι να σύγχρονο σύστημα διαδικτυακών δημοσιεύσεων και διαχείρισης περιεχομένου, μ’ άλλα λόγια, ένα μέσο για να φτιάξετε ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>