Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Εγκαταστήστε τα Windows 8 σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB FlashΣε προηγούμενη ανάρτηση σας είχαμε δείξει πώς μπορειτε με την βοήθεια του WiNToBootic να εγκαταστήσετε το setup των windows σε USB Flash ώστε να ξεκινήσετε την εγκατάσταση Windows από αυτό. Επίσης σε άλλη ανάρτηση σας είχαμε δείξει πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows 8.1 με τη βοήθεια του  WinToUSB σε οποιοδήποτε σκληρό δίσκο ή USB Flash.

Σήμερα θα δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να εγκαταστήσουμε τα windows 8 σε οποιοδήποτε USB Flash ή σκληρό δίσκο. Για να επιτύχουμε το σκοπό μας θα χρησιμοποιήσουμε το WiNToBootic που στην νέα του έκδοση κάνει χρήση της τεχνολογίας Windows To Go.
Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ αφού η εγκατάσταση των windows 8 δεν περιορίζεται σε κάποια συγκεκριμένη έκδοση, που σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιδήποτε έκδοση των windows 8. Ένα ακόμη πιο σημαντικό νέο είναι ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε τα windows 8 σε οποιοδήποτε σκληρό δίσκο ή USB Flash, χωρίς να χρειάζεται να αποκτήσετε τις  πιστοποιημένες μονάδες USB που απαιτούνται από την Microsoft. 

Αν έχετε τα Windows 8 σε μορφή DVD, Θα χρειαστεί να το μετατρέψετε σε αρχείο ISO. Kατά περιόδους έχουμε δημοσιεύσει πολλά προγράμματα γι΄αυτό το σκοπό, ενδεικτικά σας προτείνουμε το ISO Workshop.
 
ΒΗΜΑΤΑ
  1. Βάλτε στη θύρα USB του υπολογιστή σας ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο USB ένα USB Flash και τρέξτε το WiNBootic, πατήστε στο πεδίο Drop Source Or Click για να σύρετε το αρχείο ISO μέσα στο σχετικό πλαίσιο, είτε επιλέξτε να κλικάρετε επάνω του και βρείτε τη διαδρομή που έχετε σώσει το αρχείο ISO.
  2. Κλικάρετε τα τετραγωνάκια Quick Format και Make Windows To Go (BETA)
  3. Η εφαρμογή θα κάνει φορμάτ στο σκληρό δίσκο και περάσει το Bootloader και τα αρχεία που απαιτούνται και παράλληλα θα κατεβάσει αυτόματα από το ίντερνετ το Windows To Go. Ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσης  σας μπορεί να πάρει από λίγα έως και αρκετά λεπτά της ώρας. Μόλις τελειώσει   και  η εγκατάσταση του Windows To Go είστε πλέον ετοιμοι.
Kάντε επανεκίνηση τον υπολογιστή σας, (Θα  πρέπει να έχετε ρυθμίσει το Bios του υπολογιστή σας να αναγνωρίζει σαν πρώτη συσκευή Boot οποιαδήποτε USB συσκευή) και αφού αναγνωρίσει τις συκευές του υπολογιστή σας και εγκαταστήσει τα απαραίτητα αρχεία και προγράμματα οδήγησης και τέλος αφού  ρυθμίσετε και συμπληρώσετε τα απαραίτητα μενού,(όνομα υπολογιστή κ.λ.π), όπως ακριβώς θα κάνετε κατά την  κλασική εγκατάσταση των windows σε ένα νέο υπολογιστή, σε πολύ λίγο θα δείτε την επιφάνεια εργασίας των νέου σας λειτουργικού.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Εγκαταστήστε τα Windows 8 σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB Flash
4/ 5 stars - "Εγκαταστήστε τα Windows 8 σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB Flash" Σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχαμε δείξει πώς μπορειτε με την βοήθεια του WiNToBootic να εγκαταστήσετε το setup των windows σε US...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>