Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

SockPlayer : Εναλλακτικός Player με πολλές δυνατότητεςΕναλλακτικός Player με πολλές δυνατότητες, είναι σε θέση να παίζει σχεδόν όλα τα φορμά ήχου και βίντεο συμπεριλαμβανομένων των AVI, MP4, MKV, MOV, FLV, MPEG, MP3, WAV, OGG, VOB, FLAC, ASF, WMV, WMA, RM, RMVB, DVD, (S) VCD και πολλά άλλα. Μπορεί να παίξει ακόμα και από κατεστραμμένα αρχεία πολυμέσων.

Το SockPlayer είναι σε θέση να παίξει μουσική και βίντεο από ένα αρχείο, ένα φάκελο με αρχεία, από DVD / VCD, ή από τις αγαπημένες σας playlists. Άλλα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν τη δυνατότητα παραγωγής screenshots, resize, scale, rotate, flip, zoom video επιτάχυνση ή επιβράδυνση της αναπαραγωγή βίντεο, καθυστέρηση του ήχου, λειτουργία ισοσταθμιστών και άλλα.

Επιπλέον, υποστηρίζει την προσθήκη σχολίων στην οθόνη κατά τη διάρκεια της εγγραφής και πολλές προηγμένες ρυθμίσεις για τη ρύθμιση εγγραφής βίντεο στην οθόνη σας. Τέλος μπορείτε να καταγράψετε κάθε ήχο από το PC ή το μικρόφωνο σε MP3, και να κάνετε capture με την βίντεο κάμερα / webcam και ήχου σε WMV.

SockPlayer :  2.1.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
SockPlayer : Εναλλακτικός Player με πολλές δυνατότητες
4/ 5 stars - "SockPlayer : Εναλλακτικός Player με πολλές δυνατότητες" Εναλλακτικός Player με πολλές δυνατότητες, είναι σε θέση να παίζει σχεδόν όλα τα φορμά ήχου και βίντεο συμπεριλαμβανομένων των AVI, M...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>