13 Δεκεμβρίου 2017

gBurner Virtual Drive : Δημιουργία και διαχείριση εικονικών δίσκων CD / DVD

Το gBurner Virtual Drive είναι ένα δωρεάν λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία και διαχείριση εικονικών δίσκων CD / DVD. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε σχεδόν όλα τα CD / DVD εικόνας χωρίς να χρειαστεί να τα γράψετε σε CD ή DVD, έτσι μπορείτε να έχετε πρόσβαση εύκολα στα αγαπημένα σας παιχνίδια, μουσική ή προγράμματα λογισμικού. Λειτουργεί σαν ένα πραγματικό CD / DVD-ROM και μπορείτε να τρέξετε προγράμματα, να παίξετε παιχνίδια ή να ακούσετε μουσική από το εικονικό CD / DVD-ROM σας. Το gBurner Virtual Drive σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έως και 16 εικονικές συσκευές, και διαθέτει ταχύτητα πάνω από 200 φορές απ΄ ότι έχει ένα συμβατικό CD / DVD-ROM. Τέλος αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να απαλλαγείτε από τα προβλήματα των πραγματικών δίσκων CD / DVD που είναι είναι εκτός από τη φυσική του φθορά απρόβλεπτες καταστάσεις όπως το να σπάσει, να χαθεί, η ακόμα και να κλαπεί. 


Η χρήση του είναι αρκετά απλή αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην κάτω στην γραμμή εργασιών του υπολογιστή σας θα δείτε το εικονίδιο της εφαρμογής (gBurner Virtual Drive). Κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας και καθορίστε πρώτα από όλα πόσα εικονικά drive θέλετε να έχετε πατώντας στην επιλογή Set Number Drives, μετά πατήστε πάνω στην επιλογή Mound image file to Drive και επιλέξτε το γράμμα του drive που θέλετε να το φορτώσετε. Ανοίξτε τώρα το εικονίδιο ο υπολογιστής μου και τρέξτε το CD/DVD που μόλις φορτώσατε.

gBurner Virtual Drive 4.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

           ( 32Bit)

           ( 64Bit)

gBurner Virtual Drive : Δημιουργία και διαχείριση εικονικών δίσκων CD / DVD
4/ 5 stars - "gBurner Virtual Drive : Δημιουργία και διαχείριση εικονικών δίσκων CD / DVD" Το gBurner Virtual Drive είναι ένα δωρεάν λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία και διαχείριση εικονικών δίσκων CD / DVD....


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>