28 Ιανουαρίου 2015

Cyotek Gif Animator : Φτιάξτε κινούμενες εικόνες GIF από στατικές εικόνες
Το Cyotek Gif Animator είναι ένα απλό λογισμικό χρήσιμο για τη δημιουργία κινούμενων εικόνων GIF. Χρησιμοποιώντας το Cyotek Gif Animator μπορείτε να προσθέσετε κίνηση σε μία σειρά από στατικές εικόνες, να τροποποιήσετε κινούμενα σχέδια, να δημιουργήσετε τα δικά σας κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Είναι διαθέσιμο για δωρεάν download κατά τη διάρκεια της beta έκδοσης που βρίσκεται, αν βρείτε οποιαδήποτε σφάλματα ή έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις σχετικά με την βελτίωση του, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον δημιουργό της εφαρμογής.

Cyotek Gif Animator : 0.0.5.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Cyotek Gif Animator : Φτιάξτε κινούμενες εικόνες GIF από στατικές εικόνες
4/ 5 stars - "Cyotek Gif Animator : Φτιάξτε κινούμενες εικόνες GIF από στατικές εικόνες" Το Cyotek Gif Animator είναι ένα απλό λογισμικό χρήσιμο για τη δημιουργία κινούμενων εικόνων GIF. Χρησιμοποιώντας το Cyotek Gif Animato...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>