15 Ιουνίου 2014

Angry Birds Epic : Ετοιμάστε για νέες περιπέτειες με το νέο παιχνίδι της Rovio
To Angry Birds είναι ένα βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Rovio Entertainment. Εμπνευσμένο κυρίως από ένα σχέδιο πουλιών χωρίς φτερά, το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά για το λογισμικό iOS της Apple το Δεκέμβριο του 2009.Από τότε,πάνω από 12 εκατομμύρια αντίγραφα του παιχνιδιού έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα App Store της Apple, γεγονός το οποίο οδήγησε την εταιρία να σχεδιάσει αντίστοιχες εκδόσεις του παιχνιδιού και για άλλα smartphones με οθόνη αφής, όπως αυτά που χρησιμοποιούν το λειτουργικό Android.

To Angry Birds Epic είναιi η συνέχεια του παιχνιδιού και είναι η ένατη έκδοση της σειράς Angry Birds, που αναπτύχθηκε από την Chimera Entertainment και κυκλοφόρησε από την Rovio Entertainment. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο στις 12 Ιουνίου 2014 και έχει τη ίδια υπόθεση.

Τα κακά γουρουνάκια έχουν κλέψει τα αυγά των πουλιών κάτι που φυσικά προκαλεί την αντίδρασή τους και με την σειρά τους πρέπει να βρουν τρόπους εκδίκησης. Παρ΄όλα αυτά η διαφορά στο παιχνίδι με τις προηγούμενες εκδόσεις είναι εμφανής αφού η τακτική της σφεντόνας που ξέραμε από τα προηγούμενα παιχνίδια δεν υπάρχει και ο τρόπος παιχνιδιού έχει διαφοροποιηθεί πλήρως και μοιάζει πολύ με με αυτόν των κλασικών turn-based RPG παιχνιδιών.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Android, iPhone, Windows Phone, iPad
 


Angry Birds Epic : Ετοιμάστε για νέες περιπέτειες με το νέο παιχνίδι της Rovio
4/ 5 stars - "Angry Birds Epic : Ετοιμάστε για νέες περιπέτειες με το νέο παιχνίδι της Rovio" To Angry Birds είναι ένα βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Rovio Entertain...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>