03 Δεκεμβρίου 2016

SterJo Wireless Passwords: Ανακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης από ασύρματα δίκτυα
Πρόκειται για μία απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε όλους τους κωδικούς πρόσβασης από ασύρματα δίκτυα που όμως έχετε προηγουμένως αποθηκεύσει. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν είναι ένα εργαλείο για να σπάσουμε κωδικούς πρόσβασης ή κάτι τέτοιο, αλλά περιορίζεται στην υπενθύμιση του δικού σας κωδικού πρόσβασης ή οποιαδήποτε άλλου κωδικού πρόσβασης δικτύου που είχε προηγουμένως εγγραφεί στον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους χρήστες φορητών υπολογιστών που μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο, και φυσικά δεν είναι δυνατόν να θυμόνται όλους τους κωδικούς πρόσβασης απέξω. Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον εργαλείο με μεγάλη χρησιμότητα.Δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

SterJo Wireless Passwords:  1.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SterJo Wireless Passwords: Ανακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης από ασύρματα δίκτυα
4/ 5 stars - "SterJo Wireless Passwords: Ανακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης από ασύρματα δίκτυα " Πρόκειται για μία απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε όλους τους κωδικούς πρόσβασης από ασύρματα δίκτυα που όμως έχετε προηγουμ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>