06 Μαρτίου 2015

Skitch for Desktop : Επεξεργαστείτε και μοιράστε γρήγορα τις φωτογραφίες σας
Το Skitch for Desktop είναι μία μικρή εφαρμογή που υπάρχει εδώ και καιρό στα κινητά τηλέφωνα προσφέροντας γρήγορες και εύκολες λύσεις με τις φωτογραφίες σας. Με τη χρήση της εφαρμογής μπορείτε να προσθέσετε βέλη, σχήματα και κείμενο μέσα σε αυτές ώστε να επισημάνετε κάτι σημαντικό. Χρησιμοποιήστε τον κέρσορα για να σχεδιάσετε ελεύθερα σχήματα ή το περίγραμμα ενός αντικειμένου. Τέλος μπορείτε να κάνετε screenshot σε οποιοδήποτε σημείο στο desctop του υπολογιστή σας και στη συνέχεια, αφού επεξεργαστείτε τη φωτογραφία να την μοιραστείτε γρήγορα με τους φίλους σας .

Skitch for Desktop :   3.3.2.173

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android,Skitch for Desktop : Επεξεργαστείτε και μοιράστε γρήγορα τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Skitch for Desktop : Επεξεργαστείτε και μοιράστε γρήγορα τις φωτογραφίες σας" Το Skitch for Desktop είναι μία μικρή εφαρμογή που υπάρχει εδώ και καιρό στα κινητά τηλέφωνα προσφέροντας γρήγορες και εύκολες λύσει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>