03 Μαΐου 2014

ProjectX - Forsaken : 3D First Person Shooter παιχνίδι βίντεο με εκπληκτικά γραφικά
To ProjectX - Forsaken είναι ένα 3D first-person shooter παιχνίδι βίντεο με εκπληκτικά γραφικά που αναπτύχθηκε από την Probe Entertainment για τα Microsoft Windows το PlayStation και και για το Nintendo 64 από την Acclaim Entertainment. 

Το Forsaken είναι ένα ένα καθαρόαιμο arcade shooter Game με μυστικές κρυψώνες που σας δίνουν δυνιτικά περισσότερες ζωές και ισχύ για κάθε ένα από τα όπλα που θα πρέπει να πάρετε. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε και διανέμεται δωρεάν από την Probe Entertainment τμήμα της Acclaim Entertainment. 

Στην πραγματικότητα, η μηχανή γραφικών του Forsaken επιτρέπει κινήσεις 360 μοιρών, και έτσι οι παίκτες είναι ελεύθεροι να πετάξουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση προς τα εμπρός και προς τα πίσω, πάνω  κάτω, αριστερά και δεξιά και να περιστρέφεται κατά μήκος του άξονα  του χωρίς όρια. 

Το ProjectX - Forsaken ενημερώνεται τακτικά και να τρέχει εκτός από Winodws σε Mac OS X (32-bit και 64-bit) και Linux (32-bit και 64-bit) 


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ProjectX - Forsaken : 3D First Person Shooter παιχνίδι βίντεο με εκπληκτικά γραφικά
4/ 5 stars - "ProjectX - Forsaken : 3D First Person Shooter παιχνίδι βίντεο με εκπληκτικά γραφικά" To ProjectX - Forsaken είναι ένα 3D first-person shooter παιχνίδι βίντεο με εκπληκτικά γραφικά που αναπτύχθηκε από την Probe Enterta...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>