Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

ProjectX - Forsaken : 3D First Person Shooter παιχνίδι βίντεο με εκπληκτικά γραφικάTo ProjectX - Forsaken είναι ένα 3D first-person shooter παιχνίδι βίντεο με εκπληκτικά γραφικά που αναπτύχθηκε από την Probe Entertainment για τα Microsoft Windows το PlayStation και και για το Nintendo 64 από την Acclaim Entertainment. 

Το Forsaken είναι ένα ένα καθαρόαιμο arcade shooter Game με μυστικές κρυψώνες που σας δίνουν δυνιτικά περισσότερες ζωές και ισχύ για κάθε ένα από τα όπλα που θα πρέπει να πάρετε. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε και διανέμεται δωρεάν από την Probe Entertainment τμήμα της Acclaim Entertainment. 

Στην πραγματικότητα, η μηχανή γραφικών του Forsaken επιτρέπει κινήσεις 360 μοιρών, και έτσι οι παίκτες είναι ελεύθεροι να πετάξουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση προς τα εμπρός και προς τα πίσω, πάνω  κάτω, αριστερά και δεξιά και να περιστρέφεται κατά μήκος του άξονα  του χωρίς όρια. 

Το ProjectX - Forsaken ενημερώνεται τακτικά και να τρέχει εκτός από Winodws σε Mac OS X (32-bit και 64-bit) και Linux (32-bit και 64-bit) 


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
ProjectX - Forsaken : 3D First Person Shooter παιχνίδι βίντεο με εκπληκτικά γραφικά
4/ 5 stars - "ProjectX - Forsaken : 3D First Person Shooter παιχνίδι βίντεο με εκπληκτικά γραφικά" To ProjectX - Forsaken είναι ένα 3D first-person shooter παιχνίδι βίντεο με εκπληκτικά γραφικά που αναπτύχθηκε από την Probe Enterta...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>