03 Μαΐου 2014

PowerFolder : Μοιράστε και συγχρονίσετε τα αρχεία σας στο δίκτυό σας ή στο ίντερνετ
Εφαρμογή που βασίζεται στα P2P και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζετε αρχεία μέσω LAN ή στο Internet, αλλά είναι επίσης ένα καλό εργαλείο για να συγχρονίσετε δύο ή περισσότερους υπολογιστές. Το PowerFolder σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ιδιωτικό φάκελο που μπορεί να προσεγγιστεί μόνο από τους χρήστες που θα επιλέξετε, αποστέλλοντάς τους μια πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν θέλετε να μοιραστείτε αρχεία με τους φίλους σας, να αποθηκεύσετε έως και 2GB και σ΄ αυτά τα αρχεία να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε ή αν τελικά θέλετε να συγχρονίσετε τους φακέλους δύο ή περισσότερων υπολογιστών το PowerFolder αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή. 

Author's Website:


PowerFolder : Μοιράστε και συγχρονίσετε τα αρχεία σας στο δίκτυό σας ή στο ίντερνετ
4/ 5 stars - "PowerFolder : Μοιράστε και συγχρονίσετε τα αρχεία σας στο δίκτυό σας ή στο ίντερνετ " Εφαρμογή που βασίζεται στα P2P και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζετε αρχεία μέσω LAN ή στο Internet, αλλά είναι επίσης ένα καλό ε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>