11 Αυγούστου 2016

Portable VirtualBox: Τρέξτε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα μέσα από το στικάκι σας
Το VirtualBox είναι μία ισχυρή x86 και AMD64/Intel64 εφαρμογή virtualization για επιχειρήσεις, καθώς και για home users..Το Portable VirtualBox είναι η φορητή έκδοση του ανωτέρω λογισμικού, που σας επιτρέπει να εκτελέσετε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα από ένα USB stick χωρίς ξεχωριστή εγκατάσταση. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό αφού με αυτό τον τρόπο έχουμε εγκατεστημένα στο στικάκι μας πολλά διαφορετικά λειτουργικά συστήματα τα οποία θα μπορέσουμε να τρέξουμε σε οποιοδήποτε υπολογιστή.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Κατεβάστε και τρέξτε το Virtual Box, επιλέξτε που θα το αποσυμπιέσετε. Ανοίξτε το φάκελο Portable-VirtualBox και τρέξτε το εικονίδιο Portable-VirtualBox, επιλέξετε ανάλογα με τα windows που διαθέτετε 32 ή 64 bit πατήστε στο Download installation files of virtual Box και μετά πατήστε O.K. Περιμένετε λίγο μέχρι να αποσυμπιεστούν τα αρχεία της εφαρμογής.
2
Τέλος αντιγράψτε το φάκελο Portable-VirtualBox στο στικάκι σας και τρέξτε την εφαρμογή από το εικονίδιο Portable-VirtualBox. Από εδώ και μετά μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δώσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση και να εγκαταστήσετε όσο λειτουργικά συστήματα αντέχει η χωρητικότητα στο στικάκι σας.Author's Website:

Portable VirtualBox: Τρέξτε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα μέσα από το στικάκι σας
4/ 5 stars - "Portable VirtualBox: Τρέξτε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα μέσα από το στικάκι σας" Το VirtualBox είναι μία ισχυρή x86 και AMD64/Intel64 εφαρμογή virtualization για επιχειρήσεις, καθώς και για home users..Το Portable ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>