18 Οκτωβρίου 2016

PEXS Free Flash Decompiler : Τροποποιήστε αρχεία Flash
To PEXS Free Flash Decompiler είναι μία δωρεάν εφαρμογή έχει ως στόχο να να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες της να δείτε τον κώδικα από κάθε αρχείο SWF και να το τροποποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Επίσης η εφαρμογή διαθέτει λειτουργίες για την εξαγωγή όλων των τύπων (scripts, ταινίες, ήχους και εικόνες, κείμενα, κουμπιά, γραμματοσειρές και πλαίσια). Ως εκ τούτου , μπορείτε να αντικαταστήσετε τις εικόνες να αλλάξετε τμήματα κειμένου,να αλλάξετε κουμπιά, να προσαρμόσετε τις γραμματοσειρές κ.λ.π. Συνδυάζοντας την ευκολία χρήσης με την προηγμένη λειτουργικότητα, το PEXS Free Flash Decompiler μπορεί να αποδειχθεί ένα χρήσιμο εργαλείο για web designers και προγραμματιστές Flash, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας του καθενός .

 PEXS Free Flash Decompiler : 9.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PEXS Free Flash Decompiler : Τροποποιήστε αρχεία Flash
4/ 5 stars - "PEXS Free Flash Decompiler : Τροποποιήστε αρχεία Flash" To PEXS Free Flash Decompiler είναι μία δωρεάν εφαρμογή έχει ως στόχο να να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες της να δείτε τον κώδικα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>