12 Νοεμβρίου 2017

Eassos PartitionGuru Free : Διαχειριστής διαμερισμάτων για σκληρούς δίσκους και SSD
Δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να κάνετε ανάκτηση χαμένων διαμερισμάτων ανάκτηση χαμένων αρχείων, να διαχειρισθείτε διαμερίσματα MBR και GPT να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφοράς συστήματος των windows και των κατατμήσεων, να δημιουργήσετε αρχεία διάσωσης με δυνατότητα εκκίνησης USB flash disk να διαχειρισθείτε εικονικούς δίσκους VMware, VirtualBox και Virtual PC, να κάνετε επαλήθευση και επιδιόρθωση κατεστραμμένων τομέων του σκληρού σας δίσκου, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφοράς του πίνακα διαμερισμάτων και τέλος να κάνετε εκκίνηση του υπολογιστή σας με την έκδοση DOS PartitionGuru.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα. Φυσικά στην έκδοση αυτή και του PartitionGuru pro υπάρχουν υπάρχουν ορισμένες διαφορές μεταξύ τους και κάποιες λειτουργίες είναι απενεργοποιημένες ωστόσο οι διαφορές αυτές δεν είναι είναι τόσο μεγάλης σημασίας τουλάχιστον για βασικές λειτουργίες που επιθυμεί από ένα τέτοιο πρόγραμμα ένας απλός χρήστης. 

Eassos PartitionGuru Free 4.9.5.508

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Eassos PartitionGuru Free : Διαχειριστής διαμερισμάτων για σκληρούς δίσκους και SSD
4/ 5 stars - "Eassos PartitionGuru Free : Διαχειριστής διαμερισμάτων για σκληρούς δίσκους και SSD" Δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να κάνετε ανάκτηση χαμένων διαμερισμάτων ανάκτηση χαμένων αρχείων, να διαχειρισθείτε διαμερίσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>